Da li da odigram, ili ne? DOBITNIK kazino DOBITKA iz Doboja ima odgovor na slična pitanja!

Da se nekad neke želje ostvare, dokaz je dobitak igrača iz Doboja, na Meridian onlajn kazinu! Čestitamo našem novom igraču, te mu želimo mnogo sreće!

Nije baš uvijek u životu sve lako, ali nekad, ipak i jeste. Dokaz tome je fenomenalana sreća igrača iz Doboja, koji je na nevjerovatan način uspio da „skine“ dobitak koji će sigurno pamtiti.

Naime, N.P, nikad nije u životu, kako sam to kaže kročio u kladionicu. Nije sportski tip, sport ga nije interesovao, i uvijek je mislio da je kladionica rezervisana za one „mačo“ tipove koji tekme ne propuštaju. Ipak, kao fan esport industrije i gejminga, igrom slučaja ugledao je promociju, čak ne znajući o čemu se uopšte radi.. Samo jedan klik ga je odveo na registraciju na meridianbet.ba. Samo on to može najbolje da objasni:

„ Igram PUBG, fan sam dobre „pucačine“. Slučajno sam vidio promociju, jednim klikom sam bio na registraciji. Vidim sve je džabe, i ima neka promocija, gratis 10 maraka. Što ne uzeti „cenera“, i upalim da ih samo provrtim. Igricu Money Farm upalim, i ajd par pokušaja. Na drugom sam tabu bio, igrao svoju igricu, vratim se nakon par sekundi, kad stoji mi na računu 2.590 KM. Sam od sebe mi se dobitak sastavio. Samo da znate da sad ide opasna gejming konfiguracija u moj komp“.

Čestitimo još jednom srećnom igraču iz Doboja na osvojenom iznosu od 2.590 KM. Vjerovatno mu je takva računarska  konfiguracija bila san! Iskoristi i ti svoju priliku, registruj se na najboljem onlajn kazinu meridianbet.ba, i daj šansu svojim snovima da se ostvare.

Podijeli objavu