„Biramo najuređenije“: Obilazak dvorišta od 6. jula do 31. avgusta

Završen je rok za prijave za učešće u ovogodišnjoj akciji „Biramo najuređenije“, tokom koje će tradicionalno biti izabrano najuređenije privatno dvorište, najuređeniji prostor privrednih subjekata i javnih ustanova, najuređeniji prostor zajednice etažnih vlasnika i najljepši balkon.

Na adresu Gradske uprave pristigle su prijave za sve četiri kategorije, što je pokazatelj da su naši sugrađani i ove godine opredijeljeni da svoj životni prostor i svoj grad učine ljepšim.

U narednim danima konkursna komisija će obraditi sve pristigle prijave i napraviti precizan plan obilazaka prijavljenih dvorišta, a koji će biti realizovan u periodu od 6. jula do 31. avgusta 2021. godine.

– Kao i ranijih godina za pobjednike su predviđene vrijedne nagrade, a ovom prilikom se zahvaljujemo svim sugrađanima koji su se prijavili na ovu akciju jer zapravo svaki učesnik uređenjem svog dvorišta, uređuje svoj grad i čini ga ljepšim – poručeno je iz Odjeljenja za komunalne poslove.

Podsjećamo, ovogodišnja akcija „Biramo najuređenije“  započela je 10. maja, a prijave su bile otvorene do 30. juna, a takmičenje je organizovano u četiri kategorije „najuređenijih“: privatna dvorišta, dvorišta stambenih zgrada, dvorišta privrednih subjekata i javnih ustanova, te najljepše uređen balkon.

Podijeli objavu