BEZ ZAKAZIVANJA TERMINA: I naredne sedmice vakcinacija buster dozom!

Foto: A. Čavić

 

U banjalučkom naselju Petrićevac i naredne sedmice biće organizovana vakcinacija prvom i buster dozom, bez prethodne prijave, rečeno je Srni u Domu zdravlja Banjaluka.

Na punktu za vakcinaciju u objektu mjesne zajednice građani se u ponedjeljak, 31. januara, mogu vakcinisati od 9.00 do 16.00 časova prvom i buster dozom “sputnjik ve” i “sinofarm” vakcina.Prvog dana februara biće omogućena vakcinacija prvom i buster dozom “fajzer” vakcine od 9.30 do 16.00 časova, a u petak, 4. februara od 9.00 do 16.00 časova.

Iz Doma zdravlja su najavili da je u utorak, srijedu i subotu, 2, 3. i 5. februara, planirana revakcinacija na tom punktu, a građani će telefonskim putem biti obaviješteni o terminu.

Vakcinacija će naredne sedmice biti organizovana i u ambulantama porodične medicine pa će se tako građani u ponedjeljak, 31. januara, moći vakcinisati u porodičnim ambulantama Šargovac, Piskavica, Verići, Potkozarje, Dragočaj i Lauš, a prvog dana februara u ambulantama porodične medicine Vrbanja, Zalužani, Mišin Han i Lazarevo.

Zainteresovani se u srijedu, 2. februara, mogu vakcinisati u ambulantama porodične medicine Starčevica dva, Srpske Toplice, Karanovac, Krupa na Vrbasu, Bočac i Obilićevo, u četvrtak, 3. februara, u ambulantama Goleši, Kola, Agino Selo i Poliklinika, a u petak, 4. februara, u ambulantama Borkovići, Bronzani Majdan, Stričići i u Boriku.

Glas Srpske

Podijeli objavu