BANJALUKA JE UZ GRADONAČELNIKA Veličanstvеn doček Stanivukvović na Petrićevcu

Danas smo se sa narodom prisjetili svih mjera koje smo uspjeli da ostvaraimo za godinu i po dana u Banjaluci i razgovarali o tome šta sve možemo da uradimo na nivou cijele Republike Srpske.

Poručio je ovo gradonačelnik Banjaluke i nosilac liste PDP za Narodnu skupštinu Republike Srpske u izbornoj jedinici 3, Draško Stanivukvović nakon tribine na Petrićevcu u Banjaluci, gdje ga je sa bakljama i aplauzom dočelano nekoliko stotina ljudi.

-Vratili 27 miliona KM njihovih zaduženja za godini u po dana, povećali budžet za 60 miliona KM i smanjili rashode. Ako sve to pomnožite sa 25 puta, koliko je veći budžet Republike Srpske, to je milijadra KM. Milijda koja može da se obezbijedi sa samo godinu i po dana – poručio je Stanivuković.

Ističe da bi to začilo da u budžetu Republike Srpske ima mjesta za sve.

image00022

-To u prevodu znači da ima mjesta za sve. I za penzionere, za mlade, za sve dodatke, za sve plate i za smanjivanje poreza, a da budžet Republike Srpske ostane snažan. Ovo su pokazatelji da za godinu i po dana bez podrške Skupštine Grada i Vlade Republike Srpske može mnogo toga uraditi – ističe on.

Dodaje da je svojim radom kao gradonačelnik Banjaluku poslao jasnu poruku, a to je da je ova zemlja višestruko bogata i ima najveće potencijale ali je opljačkana.

-Imamo sve, samo je potrebno biti dobar domaćin, odnosno, potrebno je da Republiku Srpsku vode ljudi koji će novac da raspodijele na sve. Mi smo to uspjeli u Banjaluci. Bilo je novca i za penzionere, i za mlade, i za porodilje, i za legalizaciju i za udžbenike… Sada je red da to radimo za svaku opštinu i svaki grad – zaključio je gradonačelnik.

Podijeli objavu