Banjalučka pivara uvoznik poznatih svjetskih brendova

„Banjalučka pivara” nastavlja da posvećeno radi na unapređenju poslovanja, uz odlučnost da se još više posveti inovacijama i osvajanju novih tržišta.

Nakon plasmana novog proizvoda “Banjalučkog piva” iz ove kompanije najavljuju da su napravili i dogovor o ekskluzivnom uvozu i distribuciji brendova čuvene globalne “Asahi” grupacije. Na ovaj način je  njihov asortiman postao bogatiji za poznate svjetske brendove piva kao što su italijanski “Peroni” kao i super premium brend “Nastro Azzurro”, holandski “Grolsch” i japanski “Asahi”.

„Uz “Nektar” koji je najprodavanije pivo u BiH, sada imamo i sve omiljenije “Banjalučko pivo”, kao i bogat asortiman svetski poznatih premium piva iz Japana, Italije i Holandije. Jako sam srećan što ovim poslovnim poduhvatom upotpunjujemo asortiman “Banjalučke pivare”, a potrošačima donosimo svetska piva kao novitet na tržištu,“ izjavio je Ilija Šetka, generalni direktor Banjalučke pivare.

Prepoznatljivi okus brenda “Grolsch“ datira još od  davne 1615. godine. Dok je “Peroni“, najprodavanije pivo u Italiji, koje svoju istoriju piše još od davne 1846. godine, a karakteriše ga jedinstven balans prijatne gorčine i pitkosti koja potiče iz italijanskog ječma.

„Peroni Nastro Azzurro“ je italijanski „Birra Superiore“ i odraz je stila i vještine italijanskih kreatora. „Asahi“ je najprodavanije pivo Japana, a nastanak ovog  piva je okarakterisan nepokolebljivom posvećenošću i preciznošću japanskih pivara, te sa sobom nosi istinski duh Japana.

(BN)

Podijeli objavu