Banja Luka kakvu niste vidjeli: Sve generacije učestvuju u uređenju grada, najviše uživaju najmlađi

Lijep subotnji sunčan dan, mnoštvo šarenog cvijeća, osmjesi na licima sugrađana i dječija iskrena radost.

To je obilježilo današnji dan u našem gradu, tačnije u mjesnim zajednicama Centar 1 i Centar 2, koji su pokazali da zajedno, sa predstavnicima grada, uređenje njihovog naselja može biti veoma jednostavno.

Velika radna akcija nadmašila je sva očekivanja, a predstavnici Gradske uprave sa sugrađanima zajedno su učestvovali u akciji uređenja.

Savjetnik gradonačelnika za društvene djelatnosti i ujedno koordinator ove akcije, Milada Šukalo, rekla je kako je riječ o najvećoj akciji, te kako će biti obuhvaćene sve mjesne zajednice.

-Grad je obezbijedio opremu, sadnice, cvijeće, ali i dobru zabavu gdje sve prisutne očekuju brojna iznenađenja, animatori za djecu i prigodni pokloni.Velika akcija uređenja grada pod sloganom „Čisto lice grada“ počela je ove sedmice na području Centra 1 i Centra 2, gdje su obavljene značajne aktivnosti, poput pranja javnih površina, orezivanja stabala i „živih ograda“, čišćenja slivnih rešetki na Trgu Krajine, pranje nadstrešnica i farbnja tabli na autobuskim stajlištima i slično – naglasila je Milada Šukalo.

Velika akcija čišćenja našeg grada biće nastavljena u mjesnim zajednicama Borik 1i Borik 2.

Svi su pozvani da se priključe, a sve kako bi naš grad u proljeće bio ljepši nego ikada.

Podijeli objavu