Trivić poručuje: Režim je u ovih 17 godina pokazao šta zna, odnosno ne zna, i šta može, odnosno ne može

U nama ćete imati ljude koji nisu ni lijevi ni desni, niti istok, niti zapad, nego sam srpski i ostvarivaće srpske nacionalne interese, a srpski nacionalni interes za 21. vijek jesu mir, stabilnost i ekonomski prosperitet, jer da bismo opstali moramo da ponudimo spas za Republiku Srpsku, a njen spas se ogleda u očuvanju naroda – kaže kandidati za predsjednika Jelena Trivićeva.

– Režim je u ovih 17 godina pokazao šta zna, odnosno ne zna, i šta može, odnosno ne može – rekla je ona tokom posjete Nevesinju, Berkovićima i Bileći.

Ona kaže da je vlast na čelu sa SNSD-om pokazala da je put koji oni vode put korumpiranosti, bezidejnosti i nesposobnosti i nemaju više šta da pričaju na svojim skupovima nego pričaju o njoj i gospodinu Šaroviću i izmišljaju gluposti, ali ni to im, kako kaže, neće pomoći, jer ona i Mirko pobjeđuju u svakom dijelu Republike Srpske.

-Nismo se umorili, vidite, ljudi su se u Crnoj Gori 30 godina borili protiv Mila, kako god to sad izgledalo, ali su ga na kraju srušili, ja vam poručujem da ćemo i mi srušiti Milu“- rekla je ona.

Ona je iz Hercegovine poručila da će nogom istjerati korupciju iz institucija i korumpirane političare, jer, kako kaže, ovo nije revanšizam, ovo nije osveta, ali svako ko se ogriješio o državu i narod, po zakonu će da odgovara, a taj proces počeće od nje kao predsjednika Republike, ali onda i od tih nekoliko porodica koje terorišu, reketiraju ovaj narod.

Ona je dala i obećanje da će narod Republike Srpske dočekati pravdu.

-Кo god da su, možda sad misle da su neka sila i moć, biće pomnoženi sa nulom, a naš program je zakon, zakon i posao, posao i posao“- istakla je Trivićeva i dodala:

– Republika Srpska će nakon 02. oktora pobjeđivati u miru, jer će naš fokus biti čovjek, biti borci, penzioneri, majke, radnici, a ne lažno srbovanje, jer srpstvo je karakter, poštenje i dostojanstvo, a oni to nemaju.

Ona je još jednom podsjetila da smo ovih dana imali priliku da vidimo kakva je ta veza i podaništvo Milorada Dodika prema hrvatskim službama, te dodala da ako je nekome bilo čudno zašto je ona insistirala na tome da je Milorad Dodik agent hrvatskih interesa, valjda je sada jasno da je on uvijek bio tuđi igrači, a najviše hrvatski, i to mu ovaj narod neće oprostiti.

Podijeli objavu