SVI HOĆE DRAŠKOV DRES! Velika gužva na Trgu Krajine, Stanivuković se družio sa građanima (FOTO)

Gradonačelnik Banjaluke i nosilac liste PDP za Narodnu skupštinu Republike Srpske u izbornoj jedinici 3, Draško Stanivuković danas se na Trgu Krajine družio sa građanima i dijelio im dresove.

Veliko interesovanje za njegov dres pokazali su u i mladi i stari, a posebno su zainteresovani bili oni mlađi, koji su sa oduševljenjem čekali gradonačelnika i njegov dres sa potpisom.

DSC 9989

– Ogromna je podrška našeg naroda i mnogi građani žele da imaju dres naše reprezentacije. Suštinska poruka naša danas je da su naš put riječi koje smo dali i da obećanja pretvaramo u djela. Sve ono što smo obećali danas su djela, od besplatnih udžbenika, besplatne legalizacije, besplatnog prevoza, novih škola, puteva, šetališta… Vlada potpuno jedan novi ambijent u gradu, za samo godinu i po dana. Zamislite koliko se toga može uraditi ako radite u kontinuitetu godinama. Zato je podrška ovolika, zato ni danas po kiši nema prepreka da se građani okupe – poručio je Stanivuković.

DSC 0058

Na Trgu Krajine bili su i kandidati PDP, kao predsjednik partije Branislav Borenović.

– Ovo što je urađeno u za manje od dvije godine pokazuje da je moguće da u Republici Srpskoj napravimo dobro mjesto za život. Današnja slika to pokazuje, svaki dan sve više ljudi nam prilazi sa istim pitanjem – hoćemo li konačno osloboditi ovu našu lijepu zemlju. Sloboda dolazi za sedam dana – istakao je Borenović.

Podijeli objavu