Stigao novi birački spisak: Gradonačelniku Banje Luke omogućeno da glasa

Gradonačelnik Draško Stanivuković glasao je na izborima za članove savjeta mjesnih zajednica u Osnovnoj školi „Miloš Crnjanski“ u Mjesnoj zajednici Petrićevac, nakon što je na ovo biračko mjesto dostavljen ispravan i potpun spisak.

-Došao sam da glasam, ovo je moje pravo. Jutros smo došli, moja porodica i ja, a vraćeni smo, jer naša ulica nije bila na spisku. Sve izborne procese smo ovdje bili prijavljeni.  Neka komisija je pogriješila, da li je u pitanju Gradska izborna komisija ili neko drugi, ali ovo mora da se ispita– poručio je gradonačelnik.

Nakon što je glasao, gradonačelnik Stanivuković iskoristio je priliku da još jednom pozove sve sugrađane da biraju svoje predstavnike.

-Dobio sam priliku da glasam nakon što je dostavljen ispravljen spisak, te pozivam sve sugrađane da do 17.00 časova izađu na izbore i izaberu predstavnike svojih mjesnih zajednica – zaključio je Draško Stanivuković.

Podsjetimo, oko 120 mještana Ulice Rade Kondića u Mjesnoj zajednici Petrićevac jutros po dolasku na biračko mjesto je sa istog vraćeno, te nisu mogli da ostvare svoje biračko pravo i da glasaju za članove savjeta mjesnih zajednica, jer ova ulica nije na spisku za glasanje.

Među mještanima kojima je uskraćeno pravo glasa je bio i gradonačelnik Draško Stanivuković.

Podijeli objavu