PAO DOGOVOR Gradski menadžer predstavio sve projekte kada je u pitanju voda, mještani obećali okrenuti jagnje

Na današnjem okupljanju ispred Gradske uprave, mještanima se obratio gradski menadžer, Bojan Kresojević, kao i nadležni načelnici u Gradskoj upravi, zajedno sa rukovodstvom Vodovoda.

On je mještanima objasnio šta će sve biti urađeno kako bi nihovi problemi što prije bili riješeni.

– Kada je u pitanju Gornja Piskavica, projekat u toku, 08.08. objavljujemo tender u vrijednosti 200.000 KM (Sesici, Ozegovici, Kajkuti, Brankovići, Strike) a u toku avgusta počinju radovi u vrijednosti 370.000 za Dolove, Kovačeviće, Telice, Talice, Poliće, Stanivukoviće kao i radovi u zaseocima Visici I Mirosljevici u vrijednosti oko 80.000 KM, radovi počinju već u avgustu. Što se tiče Slavićke, takođe tender Voda 3 u toku, radove počinjemo krajem avgusta u vrijednosti 1,1 milion – rekao je on.

Napominje da se sa projektom Donja Kola, Bukvalrk i Sokolovac takođe u Vodi 3 kreće u avgustu.

– MZ Cokori, Kosici, Cvijići, Lukajić, tender u toku, radovi počinju u avgustu oko 230.000 KM. Problem rješavamo i kada su u pitanju Goleši, Trkulje i Lojići. Raspisan je tender, počinjemo radove krajem avgusta, vrijednost oko 150.000 KM. Takođe, racune, projekat Voda 3, počinjemo krajem avgusta kao prioritet medju projektima Voda 3, vrijednost radova preko 1 milion KM – naveo je on.

Mješani su zadovolji odgovorom, rekli da ga drže za riječ, te da obećali da će kada radovi budu završeni spremiti pečenie i dočekati gradonačelnika.

Podijeli objavu