Opozicija predstavlja kandidata za gradonačelnika Banjaluke u nedjelju

Konačnu odluku o kandidatu opozicije za mjesto gradonačelnika Banjaluke javnosti ćemo saopštiti u nedjelju, a svi koalicioni partneri će podržati našeg kandidata, rekao je za “Nezavisne” Draško Stanivuković, narodni poslanik PDP-a u NS RS i potencijalni kandidat PDP-a za gradonačelnika Banjaluke.

“Opozicija će se okupiti oko jednog kandidata, napravićemo najbolje liste i ići ćemo na pobjedu u Banjaluci”, kazao je Stanivuković.

Igor Crnadak, šef Izbornog štaba PDP-a, ranije je za “Nezavisne” rekao da je prijedlog PDP-a Banjaluka da kandidat za gradonačelnika bude Stanivuković, ali da će konačna odluka biti saopštena u roku od nekoliko dana.

Stanivukovićeva poslanička koleginica Jelena Trivić je ranije istakla da smatra da je i ona u igri za mjesto gradonačelnika, te je navela da će PDP biti složan u vezi s ovom odlukom.

Stanivuković je rekao da sa stranačkom koleginicom Trivić ima prijateljski odnos, te da nisu istinita pisanja pojedinih medija da je ona nezadovoljna ako on bude kandidat.

“PDP je stabilan. Svi zajedno smo sjeli, pogledali smo određene parametre i pokazatelje i donijeli zaključak da suština nije ko je bolji između mene i Jelene, već to da postavimo cijeli tim s kojim želimo da izađemo na predstojeće izbore”, naveo je Stanivuković.

On je dodao da će ovaj tim imati više od 30 osoba koje će, ako pobijede na izborima, voditi grad Banjaluka.

“Kod nas neće samo jedan čovjek voditi grad, zato nije ni važno ko će biti gradonačelnik, već čitava jedna lepeza kako da se najbolje postavimo u gradu. Zato smo uzeli sebi vremena da napravimo jedan koncept”, zaključio je Stanivuković.

nezavisne.com

Podijeli objavu