Nebojša Drinić poručio: Ovo je još jedna etapa ka konačnom slomu SNSD-a

Nakon pada režima 2020. godine kada je Draško Stanivuković ubjedljivo pobjedio za gradonačelnika bez mašinerije, resursa, prisile i prinude, uz nekolicinu iskrenih i dobronamjernih saradnika, ovo je još jedna etapa ka konačnom slomu- rekao je potpredsjednik Gradskog odbora PDP-a Nebojša Drinić.

On kaže da je današnja realnost vrlo jasna SNSD je izgubio 14 mjesnih zajednica u Banjaluci, a u oktobru 2022. godine će izgubiti sve, te dodaje da su izbori za savjete mjesnih zajednica još jedan pokazatelj na šta su sve spremni.

– Svaki put do sada, koristili su se najgorim stvarima u kampanji, poput obećanja da će uložiti milijardu KM u grad, pa do kupovine glasova, izvođenja mašina i radova bez dozvole da na dan izbora – kazao je Drinić.

Dodaje da od straha oni ne znaju šta da rade, ali ni šta bi prije uradili, jer nemaju nikakvih ideja, osim kako da lažu, obmanjuju i svakoga ko ima drugačije mišenje da ga pokušaju ocrniti.

– Mi ćemo nastaviti da se borimo iskreno i požrtvovano za Banjaluku sa projektima, novim idejama i vizijom grada u kome će svaki stanovnik naći svoje mjesto- zaključio je Drinić.

Podijeli objavu