Na auto-putu polomio saobraćajni znak i oštetio četiri kamere

Miroslav M. (23) iz Prnjavora uhapšen je zbog sumnje 4. aprila uništio saobraćajni znak, a zatim i polomio četiri nadzorne kamere na auto-putu “9 Januar “, saznaje Srpskainfo.Portparol PU Banjaluka Danijela Mučibabić je rekla da su preduzimanjem operativnih i drugih mjera, identifikovali i uhapsili M.M. zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo oštećenje ili oduzimanje tuđe stvari.

– Naime, M.M. se sumnjiči da je 04. aprila oko 01.30 časova, na autoputu „9 Januar“ na naplatnom mjestu „Prnjavor“, iz kolovoza iščupao metalnu zapreku te istom razbilo staklo na svjetlosno signalnom uređaju koji se nalazi na ulazu u naplatno mjesto, a nakon toga je istim predmetom oštetio četiri naddzorne kamere koje vrše skeniranje i snimanje vozila – istakla je Mučibabićeva.

Dodala je da su M.M. oduzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezi sa izvršenjem ovog krivičnog djela.

O navedenom je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se protiv M.M. dostavi izvještaj o počinjenim krivičniom djelima Oštećenje ili oduzimanje tuđe stvari i Nepostupanje po zdavstvenim propisima za vrijeme epidemije.

srpskainfo.com

Podijeli objavu