Mladi PDP pozvali mlade SNSD na TV debatu

Iako smo često predmet raznih analiza ili fraza da na mladima svijet ostaje, da su mladi budućnost, da nam treba više mladih, mladi u politici nisu dovoljno zastupljeni u javnom prostoru i nemamo mnogo prilika da iskažemo svoje stavove, razmišljanja i potrebe. To se posebno odnosi na dijaloške emisije, u kojima mladi izuzetno rijetno imaju priliku da suprotstave argumente sa kolegama iz drugih stranaka – rekao je Stefan Gavrić, predsjednik Savjeta mladih PDP-a.

On je pozvao TV kuće da otvore prostor mladima i organizuju dijalošku emisiju predstavnika podmladaka političkih stranaka.

– Bitno je da se ovakav tip debate održi zbog trenutne slike i stanja u društvu Republike Srpske, a posebno u smislu položaja mladih ljudi – naveo je Gavrić.

Savan Vujin, član Savjeta mladih Gradskog odbora PDP-a Banjaluka, otvoreno je na duel pozvao predsjednika Mladih socijaldemokrata Denisa Šulića i predsjednika MSD-a Banjaluka Nemanju Babića.

– Кolega Gavrić i ja smo spremni sa njima, kao vodećim figurama u organizaciji mladih najveće stranke u vlasti, razgovaramo i ukrstimo argumente o aktuelnim i gorućim problemima u našem društvu kao što su odlazak i nezaposlenost mladih, trenutna socio-ekonomska situacija, kao i o ostalim temama koje su od izuzetne važnosti kako za mlade ljude, tako i za ostatak društva – naveo je Vujin.

Podijeli objavu