MJEŠTANI DOČEKALI Nakon mnogo godina, počinje izgradnja kanalizacije na Pobrđu

Na radost mještana Pobrđa u toku su radovi na izgradnji kanalizacione mreže u ulicama Jasmira Malčića i Milana Brankovića.

Riječ je o značajnoj investiciji, a radove u ovom dijelu našeg grada obišao je i gradonačelnik Draško Stanivuković.

– Još mnogo velikih i važnih projekata je pred nama, a jedan od njih je upravo u ulicama Jasmira Malčića i Milana Brankovića na Pobrđu gdje je u toku izgradnja oborinske i fekalne kanalizacije vrijednosti 250 000 KM – poručio je gradonačelnik.

On je istakao da će okončanjem radova trajno biti riješen višegodišnji problem klizišta i plavljenja kanalizacije ovog dijela grada.

– Nastavljamo sa projektima i rješavanjem najbitnijih prioriteta naših sugrađana – zaključio je gradonačelnik.

Inače, biće izgrađena tri kraka fekalne kanalizacije u ukupnoj dužini oko 550 metara.

-Započinjemo radove u naselju Pobrđe, koje je dugo godina bilo zapostavljeno. Nova gradska administracija prepoznala je potrebe rješavanja problema u svakom dijelu našeg grada. Trudili smo se da od početka mandata svaka mjesna zajednica dobije jednak tretman i da svakom dijelu grada posvetimo pažnju – poručio je saradnik za regionalnu i privrednu saradnju Nebojša Drinić.

On je istakao da će za sada biti riješeno pitanje kanalizacije, ali i najavio da će se u narednom periodu razmatrati mogućnosti da se sanira i putna infrastruktura na ovoj lokaciji.

Podijeli objavu