Kompanija Meridian: Širimo humanost cijelim regionom

Od početka pandemije aktivisti kompanije Meridian su organizovali humanitarne akcije za najugroženije stanovnike i sugrađane.

Pomoć u vidu donacija i paketa pomoći stizale su širom BiH, a neke od lokacija su : Dom za starija lica u Prijedoru, Crveni krst u Tuzli, Sarajevu, Doboju i Banjaluci, Javna kuhinja „Obrok ljubavi“. Crvenom krstu u Gradišci i Prijedoru dopremili su pakete hrane i sredstva za higijenu, dok je Gerontološkom centru u domu za starija lica u Sarajevu, domu penzionera u Banja Luci kao i dječijem domu Rada Vranješević u Banja Luci donirana pomoć u vidu zaštitne opreme.

Djeci Doma Rada Vranješević u Banja Luci su izmamili i osmjeh na lice donacijom LCD televizora koji će im koristiti pored zabave i edukativno jer mogu pratiti i nastavu u slučaju da se škola odvija online.

Iz kompanije Meridian poručuju da svojim primjerom humanosti žele da podstiču i ostale pojedince i kompanije da budu društveno odgovorni i da nam je zajedništvo jedina snaga koja pomaže da se prevaziđu otežane situacije.

Podsjećamo, kompanija Meridian je uvijek uz svoje sugrađane u najtežim trenucima te nastavlja brinuti o svim kategorijama društva kojima je potrebna pomoć. Širom regiona nastavljaju sa ponosom humanitarne aktivnosti i akcije.

Podijeli objavu