Kompanija Meridian djeluje svojom humanošću i donacijama u cijelom regionu

U borbu protiv pandemije virusa korona uključeni su društvo i poslovna zajednica širom naše zemlje i regiona. Dok borba i dalje traje kompanija Meridian se izdvaja među poslovnim subjektima koji u najtežim trenucima pružaju pomoć sugrađanima i vode brigu da paketi pomoći stignu do onih kojima je pomoć najpotrebnija.

Humanitarne aktivnosti koje traju od marta mjeseca nastavljaju i dalje jer aktivisti ove kompanije uvijek žele pomagati ugrožene stanovnike naše zemlje i obradovati sugrađane svojim donacijama.

Zaposleni u ovoj kompaniji obišli su mnoge gradove iopštine u našoj zemlji, kako bi paketi pomoći i donacije bile uručene najugroženijem stanovništvu. Pomoć je, između ostalih, uručena Crvenom krstu u Tuzli, Sarajevu, Doboju i Banjaluci, gdje su paketi pomoći uručeni i Javnoj kuhinji „Obrok ljubavi“. Kompanija Meridian Crvenom krstu u Gradišci i Prijedoru takođe je dopremila pakete hrane i sredstava za higijenu, dok je Gerontološkom centru u Domu za starija lica u Sarajevu, domu penzionera u Banja Luci kao i dječijem domu Rada Vranješević u Banja Luci uručena zaštitna oprema- rukavice i maske. Djeci Doma Rada Vranješević suizmamili osmjeh na lice donacijom LCD televizora koji će im koristiti kako za zabavu tako i edukativno jer mogu pratiti i nastavu u slučaju da se škola odvija online.

U Meridianu ističu da će ovakve akcije i aktivnosti uvijek ostati prioritet i u narednom periodu, ovi sjajni ljudi planiraju različite akcije podrške jer sreća je u dijeljenju. Aktivisti kompanije Meridiansu djelovali ne samo u Bosni i Hercegovini nego u Srbiji i Crnoj Gori i tako postali sinonim za humanost svojim djelima.

Podijeli objavu