KOMPANIJA MERIDIAN: Briga o starijim stanovnicima uvijek prioritet

Kompanija Meridian posjetila je JU Dom penzionera u Banja Luci, gdje trenutno boravi 157 korisnika, i tom prilikom uručila donaciju u vidu zaštitne opreme- rukavica i maski.

Uzimajući u obzir da se radi o kategoriji stanovništva koja je najugroženija u ovoj epidemiološkoj situaciji, a JU Dom penzionera u Banja Luci brine o velikom broju starih i nemoćnih lica i odlično se nosi sa cijelom epidemiološkom situacijom, gdje nisu imali zaraženih usljed visokog stepena higijene koju održavaju, mjere su preduzeli na vrijeme- što je za svaku pohvalu.

Iz Meridiana su prepoznali njihovo zalaganje. Željeli su da naši stariji stanovnici budu i dalje bezbijedni, te su odlučili da ovaj put, doniraju zaštitnu opremu

– Drago nam je kad nas se neko sjeti, posebno u ovim otežanim uslovima, usljed pandemije i veoma smo zahvalni kompaniji Meridian. Rukavice su uvijek dobro došle, jer ih, u velikim količinama, koristi medicinsko osoblje, korisnici, restoran i higijeničari kao i ostala sredstva zaštite i dezinfekcije, te ulažu velike napore, kako bi korisnici i osoblje ostali zaštićeni- istakla je Gordana Lihović, direktorica JU Dom penzionera.

Podsjećamo, aktivisti kompanije Meridian su od marta ove godine posjetili brojne gradove i opštine u BiH, između ostalih: Tuzlu, Sarajevo, Doboj, Banjaluku, Gradišku i Prijedor, kako bi donacijama pomogli najugroženijima. Osim u BiH, Meridianov tim je djelovao u Srbiji i Crnoj Gori.

– U poslovanju naše kompanije humanost, solidarnost, pružanje podrške u vidu donacija i pomoć ugroženim kategorijama i dalje ostaju naša vrijednost kojom se ponosimo i uvijek su dio poslovanja naše kompanije- ističu u Meridianu.

 

Podijeli objavu