Đajić o stanju na UKC: Snimci su originalni, ali namontirani, kad završimo garažu, napravićemo na njoj banjalučki ćevap za Ginisa (VIDEO)

Foto: Prinscreen YouTube / RTRS Vijesti / Telering

Direktor Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske i predsjednik GrO SNSD Banjaluka, Vlado Đajić, gostujući na javnom servisu Republike Srpske, pričao je o stanju na UKC, famoznoj garaži od 35 miliona KM, kao i snimcima sa UKC koji su proteklih mjeseci šokirali javnost.

Za snimke kaže da su originalni, ali namontirani, dok, kada je u pitanju gradanja garaže, ne krije da želi ukrsati i koji politički poen, te garažu otvoriti u septembru pred izbore.

To nije sve, na najvećoj zdravstvenoj ustanovu u Republici Srpskoj Đajić planira oboriti ginisov rekord, ali ne u bilo kojoj kategoriji koja ima veze sa medicinom.

– Kad napravimo garažu, obećamo sam napraviti feštu na garaži, ja ću ja ću finansirati uz pomoć svojih prijatelja. Napravićemo najveći banjalučki ćevap na svijetu, za ginisovu knjigu – rekao je Đajić.

Direktor UKC nije puno pričao o planovima za poboljšanje zdravstva i uslova na UKC, iako za sebe kaže da je doktor, a ne političar, po njegovim izjavama može se zaključiti suprotno.

– Moram ih pritisnuti da gražu otvorimo prije izbora, da privučemo i koji glas gore. To je patriotski i domaćinski – dodao je Đajić.

 

Podijeli objavu