BRAVO ZA GRADONAČELNIKE Stanivuković i Carević donirali novac, Pavlina dobila prve pjesme

Foto: A. Čavić

Talentovana djevojčica sa Kosova i Metohije, Pavlina Radovanović dobila je svoje prve pjesme zahvaljujući udruženim snagama gradonačelnika Banjaluke, Draška Stanivukoivća i gradonačelnika Budve, Marka Carevića.

Potvrdili su ovo za BLink prijatelji Pavline, a mjesto rođenja jedne ovakve ideje bila je Banjaluka, u kojoj je Pavlina imala svoj koncert povodom Dana grada 22. aprila.

– Gradonačelnik Draško Stanivuković donirao je 3.000 KM za Pavlinine prve pjesme, a nakon njega pridružio se i Carević. Zahvaljući njima Pavlina ima svoje prve pjesme – ispričali su Pavlinini prijatelji.

Kažu da je ona presrećna jer će dobiti svoje prve pjesme, među kojima je jedna od njenih omiljenih, kao i pjesmu na ruskom jeziku. Zainteresovani za donacije su i gradonačelnici iz Srbije.

– Republika Srpska, Srbija i Crna Gora su saglasne u jednom, a to je da Pavlina pjeva srcem i dušom, a s obzirom na to da je sada u Moskvi, mislim da njenu dušu osjeti cijeli svijet – kažu Pavlinini prijatelji.

Kako kažu, ovo je donacija dvojice gradonačelnika lično, nije iz budžeta gradova.  Za Pavlinu je Dan grada svakako ostao u posebnom sjećanju, pa iz Banjaluke nosi najljepše uspomene.

Kako i sama kaže – Banjaluka je njena duša, a Kosovo i Metohija njeno srce.

Banjaluka je posebna

Pavlina Banjaluku voli jer je u njoj imala i jedan od prvih koncerata, a natupala je i na pravoslavnu Novu godinu, kada je osvojila srce publike. Dobila je priznanje Grada Banjaluke, ali i mnoge pohvale.

Nakon posjete za Dan grada, kada je u Banjaluci bilo preko 15 delegacija iz cijelog regiona, dobila je mnoge ponude da bude gost u mnogim gradovima, a sada trenutno boravi u Moskvi gdje je pjevala na obilježavanju Dana pobjede.

Blink

Podijeli objavu