JADNO, JADNIJE, JELENA I VLADO Stanivuković jedina politička platforma SNSD-a i NF-a u Banjaluci

Marketing mag Vlade Đajića Milan Ćurlić Ćurla i najkorumpiraniji šef komunalne policije u istoriji Banjaluke Milenko Letić odlučili su da Đajiću daju genijalne ideje kako da osvoji vlast u Banjaluci.

Ideje im se ogledaju u koncertima krajiške muzike, ili što bi veliki šef rekao: jagnjećem i prasećem fondu, iako su već jednom zbog takvog ponižavanja Banjalučana izgubili vlast u ovome gradu.

Drugi dio je marketing strategije je lijepljenje plakata i dijeljenje flajera po Banjaluci. Jedan krug flajera dijele aktivisti Jelene Trivić, jedan krug dijele aktivisti Vlade Đajića.

Ono što se iz tih flajera i svih njihovih aktivnosti vidi jeste da im jedina politička platforma: Draško Stanivuković.

Od nedovršene političarke, i kako kažu dobrog profesora ekonomskog fakulteta i za očekivati je da nema nikakvo djelo iza iza sebe osim političkih kritika i priče o tome kako je pokradena na izborima, ali bi se od direktora najveće zdravstvene ustanove u Republici Srpskoj nešto i očekivalo.

Od svojih podviga Đajić bi se mogao pohvaliti: Prekomjernim zapošljavanjem nemedicinskog kadra, koncertima krajiške muzike bez porijekla finansiranja, kliznom garažom, nepostojanjem hlađenja na UKC-u u avgustu, kontroverznim javnim nabavkama…

Podijeli objavu