Banjalučki kriminalac Boris Grujić uhvaćen u krađi auto dijelova, rođenu sestru prostituiše za 50 KM po ,,usluzi”

Član Gradskog odbora SNSD-a, presuđeni kriminalac Boris Grujić opet je uhvaćen u krivičnom djelu. Ovaj put u krađi auto dijelova u banjalučkom naselju Lauš. Nadzorne kamere otkrile su Grujića te je prijavljen i saslušan u policiji.

Grujić je javnosti poznat po aferi pokušaja reketiranja iz 2017. godine kada je ucjenjivao i reketirao biznismena Milu Radišića, te direktora RTRS-a Draška Milinovića i urednike te medijske kuće nudeći im informacije za novac. Grujić je dvadeset godina u potrazi za poslom jer niko ne želi da ga zaposli, a privremeno utočište mu je pružio Gradski odbor SNSD Banjaluka obećavajući mu posao za obavljanje prljavih poslova protiv njihovih političkih protivnika.

Inače Grujićevi roditelji su više puta prijavljivali sina zbog korišćenja raznih narkotika jer je pod uticajem opijata tukao i maltretirao roditelje lupajući stvari u porodičnoj kući u banjalučkom naselju Lauš. Grujić je sklon razvratnom ponašanju, a posljednje dvije godine je u vezi sa jednim docentom privatnog banjalučkog fakulteta kojem u njegovom stanu u Banjaluci redovno pruža seksualne usluge. Taj profesor, Grujićev ljubavnik mu zauzvrat finansira i česta putovanja gdje ga vodi sa sobom da mu ispunjava seksualne želje i fantazije. S tih putovanja objavljuje fotografije na svom Instagram profilu.

Osim što se on prostituiše u mrežu prostitucije Grujić je uvukao i rođenu sestru koja je takođe nezaposleno lice i čije seksualne usluge mušterijama Grujić naplaćuje po 50 KM za jednu veče. Podvodeći sestru Grujić zarađuje za život ali posao očigledno u zadnje vrijeme loše ide jer ima atraktivnijih i mlađih od nje. Kako saznajemo protiv Grujića se vodi više istraga, a posljednja u nizu je za prostituciju i podvođenje sestre koja više nije mogla da izdrži pa ga je prijavila.

Podijeli objavu