Wednesday, 14th April 2021
14 Aprila 2021

Banjalučki dajakaši izvadili betonske kante za smeće iz Vrbasa

Članovi banjalučkog “Dajak kluba” izvadili su nedavno iz korita rijeke Vrbas 15 betonskih kanti za otpatke, koje su nesavjesni pojedinci bacili u rijeku.

“Svakog dana smo na Vrbasu i svaku nepravilnost koju uočimo nastojimo da riješimo. Ovaj put smo se organizovali da povadimo kante iz Vrbasa, jer je naš osnovni cilj čista rijeka i njene obale”, kažu u “Dajak klubu”.

Sa druge strane, u Odjljenju za komunalne poslove pozdravljaju ovu akciju banjalučkih dajakaša i još jednom apeluju na sve sugrađane da čuvaju komunalnu opremu.

“Komunalna oprema u gradu je zajedničko dobro i dužni smo da je čuvamo. Bacanje kanti u Vrbas iz čiste obijesti je neprimjereno djelo i za svaku osudu. Uz to što su izvadili kante iz Vrbasa, dajakaši su ih kasnije očistili i dezinfikovali. Kante koje su ispravne i neoštećene vratili smo u upotrebu na mjestima gdje je to potrebno. Kante su postavljene u naselju Starčevica, na dječijem igralištu u Ulici Sime Miljuša i na šetalištu od Rebrovačkog mosta prema Delti”, zaključili su iz Odjeljenja za komunalne poslove.

nezavisne.com

img1

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.