Wednesday, 14th April 2021
14 Aprila 2021

OPET PREKRIŠILI POLICIJSKI ČAS U protekloj noći kažnjena 81 osoba u Srpskoj

Zbog nepoštovanja Zaključka Republičkog štaba za vanredne situacije o ograničenju i zabrani kretanja lica na teritoriji Republike Srpske , u protekla 24 časa sankcionisana je 81 osoba u Republici Srpskoj, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova RS.

Istovremeno, u protekla 24 časa izdato je i pet prekršajnih naloga osoba zbog nepoštovanja mjera izolacije, od čega je jedna osoba prekršila i policijski čas, a evidentirana su dva krivična djela protiv zdravlja ljudi.

– Juče su policijski službenici olicijske stanice Bileća ustanovili da M. B. iz tog grada, ne postupa po Rješenju o izolaciji Federalne uprave za inspekcijske poslove, nakon čega je uhapšen. Obaviješten dežurni tužilac, koji je naložio da se preduzmu mjere i radnje na dokumentovanju KD „Nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije“, te da se on  sprovede u OJT Trebinje na dalje postupanje – pojasnili su u MUP.

Oni su dodali da su i u Banjaluci dvije osobe sa korona virusom pobjegle sa Klinike za infektivne bolesti.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske apeluje da građani poštuju Zaključak Republičkog štaba za vanredne situacije.

(Srpskainfo)

img1

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.